Välj en sida
Hej alla,
Nästa vecka (27:e september)  är det dags för medlemsmöte och vi träffas som vanligt i Stadshuset och vi har bokat ”lilla matsalen” för mötet. Tiden är 18-20.
Om ni har några punkter ni vill ha in på dagordningen så skriv det här eller i e-post till mig:
Maria.pehrson.kungalv@gmail.com
 Bra om ni kan fundera kring hur just DU ser på att samverka med olika partier under kommande mandatperiod. Har du inte möjlighet att delta på mötet får du gärna skicka ett Mail till mig med dina synpunkter och tankar kring den kommande mandatperioden.
Jag vill även vara tydlig med att alla våra medlemmar är lika viktiga och att våra medlemsmöten är ert tillfälle att vara med och skapa VÅR politik. Alla ska ha möjlighet att vara delaktiga och få komma till tals. Skriver detta med anledning av att det är helt omöjligt att väga in era åsikter om vi inte känner till dem. Det blir oerhört svårt att göra i efterhand, bättre att vi, både som enskilda medlemmar och som parti i sin helhet är proaktiva snarare än reaktiva i arbetet framåt.
På medlemsmötet har vi även med ett par nya medlemmar, det är alltid lika roligt att hälsa både dem och gamla medlemmar välkomna!
Jag hoppas vi ses tisdag den 27/9, kl 18:00 i Stadshuset, varmt välkomna!
// Styrelsen