Välj en sida

Så roligt med så stort intresse för vår politik som visades på Kungälvsmässan 14-16:e oktober. Det som var bäst var alla besök och samtal i vår monter om framtidens Kungälv som vi vill bygga tillsammans med våra medborgare.

I samband med alla trevliga samtal över glass som vi bjöd på hade vi också en utlottning av två presentkort. Så idag måndag har vi haft vår dragning av två slumpmässigt utvalda nummer som stod i botten på era glassmuggar och de lyckliga vinnarna är besökare med nummer:

102

438

Stort grattis till er, kontakta Martin Ottosson vår partiledare (kontaktuppgifterna finns här på hemsidan) för att få inbjudan till vårt medlemsmöte där er vinst, presentkort väntar.

Tack till alla er som kom och pratade med oss om era ideér som vissa av er delade med sig av till oss på Post-IT lappar. Dessa håller vi på och sammanställer just nu och kommer publicera resultatet här på vår hemsida inom kort så håll utkik.