Välj en sida

Först av allt tackar vi våra väljare som fortsatt ger oss förtroende.

När man backar i ett val så kräver det reflektion, så kommer ock att ske, så vi ber om att få återkomma med resultatet av detta. Det finns två delar i detta, dels den interna men också den externa. Vad det verkar så som så är ni Kungälvsbor nöjda med det styre som varit och det får vi andra partier respektera även om vi inte delar deras syn på hur Kungälv skall styras. Skall bli intressant att se hur oppositionssamverkan kommer att ske. Kommer ett Kristdemokratiskt parti  med sin människosyn samverka med  ett parti långt ifrån den människosynen. Även om valet och valresultat är spännande så är även arbetet efter och snart vet vi!

Kungälv vi har ett resultat, nämligen ert. Nu gäller det att ta ansvar för detta de kommande 4-åren.