Välj en sida

Med anledning av K-P artikel där Centerpartiets Ove Viktorsson helt verkar ha tappat det

Bäste Ove Viktorsson.

Vi vet inte hur det står till med dig men inom Utvecklingspartiet kan vi hålla flera bollar i luften samtidigt och det betyder att självklart kan man stötta andra partier utan att det innebär med automatik att alla får en och samma sak. Vi vet att flera partier samverkar med att dela ut sina valsedlar till vallokalerna, dessa partier har inte samma ideologiska kompass. Vi tycker att det är jättebra med denna typ av samverkan, bra för demokratin, för miljön för invånarna.

Du anser att Martin Ottosson bryter mot polistillståndet, hur gör du det antagandet då det inte är baserat på FAKTA vilket oftast saknas när du slänger ur dig saker vilket är skadligt för demokratin.

Dina kommentarer som riktar sig till person tar vi helt avstånd ifrån. Skall bli intressant om Centerpartiet, Kungälv, Regionalt eller på Riksplan stöttar dig tyst i detta eller om de står upp och tydligt tar avstånd från sådana nedlåtande angrepp. Men Centern kanske anser att det är OK att angripa person, skulle vara intressant att höra Annie Lööf inställning i detta.

Fakta Ove Viktorsson, det är du som inte förstår lagstiftningen utan gör amatörmässiga tolkningar. Det må väl vara ok då det i denna fråga finns folk som faktiskt kan lagstiftningen men du gör likadant i dina politiska gärningar också, det är inte ok.

– De (Fi) får väl stå inne i valtältet i sådana fall. Det är bara dumt att hålla på och bråka. Men det här är sista gången som jag ansöker om polistillstånd, om de (UP) håller på så här.

Vem är det som bråkar Ove, det är inte Utvecklingspartiet, vi värnar demokratin. I detta fall är det du som bråkar. Vad gäller ”sista gången gången du söker tillstånd” Så är det ingen större förlust då Utvecklingspartiet till skillnad från dig, Centern avser följa de tillstånd vi söker. Centern satte upp sina valskyltar dagen före tillståndet och då när det är DU som sökt tillståndet. Frågan är väl om det är lämpligt att du ens får söka eller bli beviljad tillstånd i framtiden.

 

Utvecklingspartiets värdegrund är sprunget ur följande filosofi

”Argumentera inte med idioter, de drar dig ner till sin egen nivå och slår dig med sin erfarenhet”

 

Utvecklingspartiet, partiet som inte räds demokratin!